Scandalos. Voiculescu manipuleaza opinia publica pe banii ei

Scuze pentru absenta. Zboruri multe, agitatie. Promit sa recuperez. Cum calc in Bucuresti, vad la TVR la Jurnalul de joi seara un sondaj prezentat de CCSB, institut controlat de Dan Voiculescu. Adica televiziunea publica a redus campania electorala la zero, refuand sa publice stiri despre candidati, si se trezeste sa publice sondajele lui Felix cu trei zile inainte de alegeri? Cineva imi sopteste ca e chiar mai grav. TVR se va folosi pe toata durata alegerilor de datele si estimarile CCSB, sursa pe care o va utiliza fireste si Antena 3. Numai ca banii pentru sondaje ii scoate, normal, TVR-ul. In jur de 140.000 de euro, bani din buzunarul nostru care ajung la Dan Voiculescu. Altfel spus, candidatul Aliantei PSD-PC manipuleaza opinia publica pe banii ei. Inca o acrobatie tipica de motan care cade vesnic in picioare si nu m-as mira sa-l vedeti aterizand din nou prin Parlament.

10 Responses to “Scandalos. Voiculescu manipuleaza opinia publica pe banii ei”

 1. gabhry_el Says:

  Nu e scandalos.
  E ceva cu care ne-am obişnuit demult.
  De la Comisia de investigare a lui Basescu.

 2. Chris Says:

  Protestez in numele motanilor, care sint animale dragute. Poate varan sau hiena ar fi mai potrivit pentru aceasta jivina, pe care, insa, se pare ca il vom vedea seful Senatului!!! Cu cea mai mare scirba, desigur.Pina si Iliescu este simpatic, prin comparatie.

 3. filadel Says:

  Nu seamănă cu spălarea de bani?

 4. Dan Iancu Says:

  chris, si varanii crezi ca toarna? ce vina are varanul ca a fost facut asa? protestez impotriva compararii animalelor cu jigodiile.

 5. ieronim Says:

  Se pare ca CNA a decis de principiu sa sesizeze comisiile de cultura din Parlament (cand se vor constitui acestea) care au in parohie TVRSassu.

 6. http://rahoveanu.wordpress.com/ Says:

  jegosul de voiculescu dezinformeaza! Desi la munte nu se schiaza, din cauza ca zapada s-a topit si unde a mai ramas e faina, pe antena 3 se cheama oamenii la munte unde sunt @partii numai bine de schiat@ iar pensiunile isi asteapta clientii. Vorbele erau ilustrare cu ceva de la bai termale, o piscina, si unul care scoatea pastravi din pastravarie, cu minciogul. In schimb nu am vazut schiorii. Bai, ramanilor, chiar nu ne putem scutura odata de jegurile astea si sa le trimitem la parnaie?
  2. Sunt informatii ca basescu si ariceanu s-ar fi intalnit intr-o noapte si ca pnl si pdl au incehiat o intelegere de principiu. Cand s-a auzit asta in piata, jegul de Buble a postat pe siteul unde a bagat si felatia anei birchal(tot la comanda) ca pnl si psa s-au inteles sa faca guvernul cu prostanacul premier. Era o dezinformare bagata ca sa incite iar spiritele intre pnl si pdl. Sunt bani multi, interese mari, presiuni interne(inclusiv de la serviciii), presiuni externe ptr intelegerea pdl si pnl. Restul, baga fitile jegurile de la PSD si PC cu ajutorul trompetelor lui Voiculescu(olus TVR a lui Sassu). Nu am fost la vot ultimele 2 dati dar acum ma duc si mort. Vreau sa scap de voiculescu, iliescu, mitrea, nastase, hrebe si alte jeguri care au parazitat tara asta de 18 ani.

 7. CCSB:) Says:

  Hotnews are un articol iinteresant pe tema asta
  http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-5176713-firmele-familiei-voiculescu-joaca-alegeri-fotbal-terenul-tvr.htm

  Vineri, Antena3 a difuzat in prostie, la toate jurnalele, rezultatele unui sondaj CCSB, rezultate care-l preamareau pe GEOANA, desi difuzarea de sondaje de opinie era interzisa cu doua zile inainte de ziua votului.

 8. filadel Says:

  A fost un hoax plecat din reţeaua RDS din Constanţa (Hotnews a dat IP-ul şi băieţii l-au reperat imediat heheee internetu’) cum că PDL s-ar alia cu PSD. Mazăre complotistul cu iaht şi vilă nu doarme. Îmi venea să-i rup capul lui Geoană aseară pe TVR1 cînd zicea că dreapta se gîndeşte numai la bogaţii cu vile şi conturi în bănci. Nu-i crapă obrazul de ruşine cînd zice aşa ceva ştiind că în top 500 hoţi 90% sînt pesedraci de-ai lui. Nemernicul ăsta minte fără să clipească. Nu s-a inventat detectorul de minciuni pentru Geoană.

  http://www.hotnews.ro/stiri-5176099-hotnews-nu-are-nici-legatura-emailul-toxic-privind-intelegere-pdl-psd.htm?cfnl=

 9. Dan Iancu Says:

  pai asa e de mult si ma mira cind aud pe cineva ca se mai uita la ei. toate campaniile, inclusiv contra icr, sunt simplu de demontat, dar avalansa de flegme nu lasa nimanui posibilitatea de a isi sustine argumentele. in plus televiziunea publica ar trebui sa-si ceara banii inapoi pentru exit-poll.

 10. alk Says:

  Aveti de gind sa mai scrieti ceva???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: