Felix, enervantul

De cate ori apare un sondaj cu PD-L pe primul loc, hop si Felix in peisaj cu coada pe sus. Cat mai sus. A iesit acum cateva zile sondajul BCS cu 34,7 PD-L, 31, 7 Alianta PSD-PC. Speriat, motanul si-a intrebat oglinda oglinjoara cine-i mai frumos din tara, iar CCSB i-a raspuns: Alianta PSD-PC 37%, PD-L 34%. Cea mai buna formula de guvernare in sondajul voiculescian iese, ati ghicit, PSD-PC-PNL. La Antenele lui, in sondajele lui, in primaria lui Piedone, adica tot a lui, motanul toarce fericit. La vot, si trageti apa peste lighioana!

P.S. De fapt, e mai simplu. Motanul a intrat in panica, simte cu ii fuge Senatul de sub picioare. Din cauza asta.

6 Responses to “Felix, enervantul”

 1. alk Says:

  Sper sa se umfle si sa pocneasca de oftica 😉

 2. http://rahoveanu.wordpress.com/ Says:

  asemeni lui Madame Tussaud, as face un muzeu al figurilor de ceara, dar cu oameni (inca) vii. As incepe cu Iliescu, apoi Voiculescu…mai aveti propuneri? Mai am si eu!

 3. Andra Says:

  Eu n-as crede jocul PNL.
  Iti dau un link sa vezi fix acelasi joc de glezne pe care l-a executat PSD-ul cu PNL, pana cand PNl si l-a cumparat si el pe tata Finkelstein sa-i invete.
  Iar acum PNL il executa identic asupra PDL.
  http://www.cotidianul.ro/psd_ajuta_pnl_sa_se_afunde_mai_tare-20352.html

  PNL pierde procente si vrea sa impuste mai mult iepuri cu zvonul ca ar “putea” face alianta cu PDL:
  – in primul rand vrea sa recupereze electoratul sanatos la cap care nu mai voteaza PNL de teama ca astfel aduce PSD la guvernare.
  PNL vrea sa-i pacaleasca acesti oameni acum pe ultima suta de metri cu ideea ca PNL “s-ar putea” alia cu PDL.
  – in al doilea rand PNL le-arata pisica PSD-istilor, PNL stiind DINAINTE ca va face alianta cu PSD la guvernare > deci isi maresc astfel “pretul” fata de PSD
  – in al treilea rand il va face pe vadim sa-l atace pe basescu

  Dupa achizitionarea lui Finkelstein PNL a devenit la fel de tare in zvonistica si barfe ca PSD pentru ca a invatat de la acelasi “maestru”.
  PDL-ului ii convine – partial – sa lase sa circule aceasta barfa pt. ca ii mareste potentialul de negociere, dar PDL STIE CA PNL NU VA FACE NICIODATA ALIANTA CU PDL.

  Dac-ar fi existat vreodata “garantii” solide impotriva tradarii aliantei de catre PNL – atunci ele ar fi fost valabile si pana acum – deci astfel de “garantii” nu exista

  Nu exista niciun motiv credibil pentru care PNL sa vrea acum guvernare cu PDL dupa ce 2 ani PNL a fugit de PDL cu toate motoarele, dupa cum nu exista un motiv credibil nici pentru viitor, odata ce PNL se va vedea cu sacii-n carutza.

 4. Adi_Ocs Says:

  Baga si tu pls codurile de la sfarsitul postului asta, poate mai sensibilizam si pe altii. Mersi!
  http://ancaboagiu.ro/2008/11/invitatie-onesta-la-vot-pe-30-noiembrie/

 5. Turambar Says:

  Aha! Gata! Am intzeles: CCSB’ul sunt niste nenorociti.

  Dar stai un pic! Aud un zgomot. Ce mai valva! Ce mai zbucium. Iata ca apare si sondajul INSOMAR. Si INSOMAR’ul vine cu aceleashi date ca si CCSB, tot din larga conspiratzie internatzionala face parte.

  Mai mai mai. Mai sa fie. Nenorocitzii ashtia cu sondajele, care sunt niste nenorocitzi doar cand nu va convin voo datele.

  Tz tz tz. Ce lume. Ce caractere…

  lol. 🙂 :/

 6. adrian Says:

  motanul va intra cu ajutorul P$D; a avut antene si le are mai ascutite… incercati sa plasati un comentariu antimotan la ei si veti vedea: 1. nu se intampla nimic; 2. s-ar putea sa nu se intampla nimic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: