Logan CPT

Au ajuns de rasul lumii Loganurile lui Tariceanu cumparate cu 70.000 de euro

11 Responses to “Logan CPT”

  1. Site de anticampanie  | Codex Politicus Says:

    […] CMC, inceput haios, dar tras de par nitel la final filmuletul, oricum interesanta ideea si profi […]

  2. inador Says:

    Pai,nu executivul este ordonator de credite?Si auzi tot timpul de la talibani ca,Base face si drege.Loganurile astea o sa-i stea in gat manechinului.

  3. filadel Says:

    Păi dacă la prețul ăsta are și volan și gps și laptop e un chilipir. 😀

  4. filadel Says:

    😀

  5. robin Says:

    Buna rau, dar cam scurta. Se mai putea “broda”.

  6. cumainilecurate Says:

    adevarul e ca se putea mai bine, tema e generoasa

  7. ingineru Says:

    Oare la noi nu e obligatoriu ca aceste campanii să menționeze că sunt plătite din banii partidelor, ca în SUA?

  8. robin Says:

  9. scapino Says:

    @inginere, asta te deranjeaza pe dumneata? ca nu spun aia din banii cui s-a facut clipul? Faptul ca banii publici sunt jecmaniti de o gasca de banditi nu te deranjeaza? De fiecare data cand Basescu iese cu ceva si arata ca astia au furat, au mintit, au gestionat banii publici in folosul grupurilor de interese, se gasesc cativa care sa critice faptul ca presedintele a facut-o, ca e atac politic, ca nu era treaba lui etc. Dar ca astia fura in draci nu va deranjeaza! Ca sunteti dusi de nas este ok!? Ca asistati zilnic la un circ PSD-PNL(clica din jurul lui Tariceanu, Fenechiu, Rusanu) care in fata se injura si in spate fac amor vi se pare normal? Inginere, daca suna soneria noaptea la usa ta si unul te trezeste sa iti spuna ca tocmai iti fura unii masina, tu te superi pe ala ca te-a trezit din somn sau pui mana pe par si te duci sa-ti aperi avutul? Nu sunt fan Base dar cred ca este singurul care inca mai se poate lupta cu caracatita asta care de atati ani suge sangele acestei tari. Nici Base si nici PD-L nu sunt sfinti, dar clica asta comunist-securist-afacerista trebuie indepartata odata! Au trecut 18 ani de la lovitura de stat si acest Iliescu inca mai face jocurile in tara asta de… Vorba lui Lapusneanu: Prosti, prosti, da’ multi!

  10. gogu Says:

    losere, da’ despre asfalturi si parcari pedeliste nu felationezi un pic?

  11. igrec Says:

    bine, bine dar de berechet si fatuloiu ati uitat ??? ca ei sunt aia care au inceput contractul. ei sunt aia pe care blaga i a tinut in brate. Amandoi din arges ( mafia permiselor !!!) . de contabanda cu tigari de pe clisura dunarii, patronata de blaga, ati uitat? dar de casa cumparata de blaga, in aleea modrogan, cu imprumuturi dubioase ???? ati uitat si de mafia din ministerul de interne protejata de blaga cit timp a fost ministru. astept sa va amintiti deontologilor !

Leave a comment