Salariile profesorilor. TVR transmite anti-Basescu si pro-Tariceanu

Televiziunea publica da noi probe de slugarnicie suprema fata de Tariceanu si liberali. Presedintele n-a pupat transmisie in direct vineri la pranz, dar pe seful Guvernului l-au bagat live sa ne strice seara cu ingrijorarile lui responsabile. Toate televiziunile de stiri, inclusiv Antenele lui Felix, l-au dat vineri live pe Basescu mai putin TVR. Manipulare si propaganda pe bani publici. Alo, doarme CNA-ul?

Latest news: Tariceanu si-a comandat emisiune la TVR in aceasta seara de la orele 21, afland pesemne ca Traian Basescu vrea sa iasa la postul public de televiziune. TB a renuntat intre timp. Horror.

Latest news 2: Razgandeanu s-a ragzandit iarasi si nu s-a mai dus la televizor. Producatorii au luat-o razna, servitorimea a capiat.

Basescu s-a intalnit in cursul diminetii de vineri cu sindicatele din invatamant. Momentul anuntarii deciziei era asteptat in jurul pranzului. In mod firesc, toate televiziunile de stiri au transmis in direct de la Cotroceni discursul presedintelui. In mod total nefiresc, TVR l-a sarit cu gratie. La Jurnalul de orele 14, a dat colea o stirica despre faptul ca seful statului a promulgat legea majorarii salarilor profesorilor cu 50%.

In schimb, reactia premierului s-a bucurat de toata atentia. Tariceanu era asteptat sa vorbeasca la orele 19 dar si-a amanat discursul pentru orele 20. Jurnalul se incheiase dar TVR si-a dat peste cap programul de vineri seara ca sa-l bage neaparat pe Tariceanu in direct, astfel ca tot poporul sa afle ce premier responsabil are Romania.

Autorii sinistrei slugarnicii de mai sus se numesc Alexandru Sassu si Madalina Radulescu. Ultima executa ordine fara cartire de pe vremea cand lucra in reteaua generalui Felix, la Antene. Din cate se aude, pedelistii lui Boc trimit scrisori la TVR si se plang ca postul public le boicoteaza metodic toate evenimentele. CNA e obligat sa le trimita o somatie, ceva, un avertisment pentru exces de pupincurism.

9 Responses to “Salariile profesorilor. TVR transmite anti-Basescu si pro-Tariceanu”

 1. Codruta Says:

  Madalina Radulescu este de o slugarnicie iesita din comun, pe care, unii colegi din tvr au mai intalnit-o doar pe vremea impuscatului. Va spun cu mana pe inima ca niciodata nu s-au petrecut astfel de lucruri in institutie

 2. M Says:

  de acord. e jale la stiri. iar raduleasca e de o incompetenta rar intalnita. nici macar nu a avut vreo realizare, a venit direct de la felix, unde ocupa un post mai mult de forma. e pe felie cu sassu, umbla vorba ca o mai ia si la botic, desi cu vad cum, ca e urata cu spume

 3. cumainilecurate Says:

  codruta si m, va rog sa semnalati aici orice act de cenzura sau comenzi politice executate de radulescu&co
  multumesc

 4. M Says:

  Pai de exemplu vine si ordona ca tariceanu sa fie dat in direct, vinerea trecuta. Vine si ordona sa nu se trimita echipa la Carei, unde se ducea Basescu (care e si comandantul armatei prin constitutie) de ziua armatei ci sa se trimita in Bucuresti, pentru a-i da la stiri doar pe Tariceanu, care fusese la Buftea si pe Iliescu si Oprescu. Cu alte cuvinte, il cenzureaza pe basescu si ii da pe iliescu si oprescu.

  Tariceanu are “fir scurt” cu Sassu, care o cheama pe Radulescu la instructiuni.

  La fel procedeaza madama si cu Geoana, pe care iar, il baga in orice stire de rahat.

  Radulescu are si ea fir scurt cu Camelia Spataru, care e purtatoarea de vorbe a lui Tariceanu si cu Vosganian cu care se pare ca a avut o aventura. Vosganian e la greu la stiri, l-a chemat si saptamana trecuta si i l-a dat lui Lucaci in studio, iar papagalul de Lucaci se pune capra. Ti se face sila cand vezi ce face incompetenta asta…..am ajuns de rasul lumii

 5. Adriana Says:

  Azi in TVR, Sassu si Radulescu au facut presiuni asupra lui Mihai Radulescu sa renunte la anumite intrebari care ar putea sa il puna in dificultate pe Calin Popescu Tariceanu. Iata cateva intrebari la care s-a renuntat deja:

  Conduceti un guvern minoritar, care nu doreste sa aplice o decizie luata de o majoritate de 100% din Parlament. Parlamentarii PNL au votat legea. Cum comentati falia dintre dvs si restul partidului?

  Cand intentionati sa prezentati public executia bugetara la nivelul ministerelor? La ministerul educatiei de exemplu, circula informatii conform carora ar fi fost cheltuiti doar 40% din banii destinati investitiilor. Cum comentati aceasta situatie?

  Guvernul a marit pensiile. De ce sunt bani, mai putin insa pentru pensionarii care au lucrat in conditii grele, cei din grupele 1 si 2 de munca?

  Il veti demite pe ministrul David, pentru ca nici acum nu sunt gata casele sinistratilor din Moldova?

 6. apasa aici - Bloguerilla Says:

  Spunea cineva ca Tariceanu nu are nimic in cap ??? GRESIT !!!
  Apasa pe BLOGUERILLA ca sa vezi de ce … 🙂

 7. Cristian Pătrăşconiu » Blog Archive » Vasile Blaga intreaba. Cine ii raspunde? Says:

  […] Cititi si asta! Nu e de bine. E despre obedienta. RSS 2.0 | […]

 8. Sisoe Says:

  Ce sa reactioneze CNA? Razvan Popescu e legat ombilical, prin troc politic PNL-PSD, de Alexandru Sassu.

  De indata ce a ajuns Razvan Popescu presedinte de CNA au disparut monitorizarile lunare privind pluralismul politic pe care CNA le realiza pe vremea lui Ralu Filip. Aceste monitorizari le primeau toate institutiile relevante (posturi TV si Radio, guvern, presedintie, partide).

  Dupa ce Filip a murit (prin mai 2007), CNA a mai facut doar doua monitorizari privind pluralismul, in februarie si martie 2008. Pare sa mai incerce ceva timid acum, in octombrie, dar raportul publicat pe siteul CNA este varza, nu se mai intelege nimic.
  http://www.cna.ro/Raport-de-monitorizare-privind,1245.html

  Comparati rapoartele din februarie si martie, realizate dupa vechiul tipar,
  http://www.cna.ro/Monitorizarea-principalelor.html

  cu cel din octombrie.

 9. alk Says:

  Scirba totala. Sa vina maestrul Rebengiuc cu un pachet de hirtie igienica!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: