Tariceanu si scursorile de la talk show-uri

“Vad pe la anumite televiziuni talk-show-uri pe unde apar tot felul de indivizi, tot felul de as spune scursori ale societatii care debiteaza tot felul de enormitati si sunt lasati sa vorbeasca asa fara niciun fel de limita de bun-simt si cred ca polueaza o dezbatere politica care ar trebui sa fie concentrata pe solutiile pentru romani. Se discuta tot felul de nazbatii, de prostii care nu au niciun fel de legatura cu problemele cu care se confrunta romanul”, a spus Tariceanu citat de Gandul. Ps! Ps! Psssss! Citacule, Gadea, Todore, Valentine, ati bagat capul intre urechi? Nu va enerveaza Tari ca vorbeste urat? Ca ataca presa de tocsou? Sa zicem ca nu s-a referit la jurnalisti, desi eu cred ca da. Dar un jurnalist care cheama scursorile societatii la televizor si le lasa sa debiteze eneromitati nu e si el tot o scursoare? Pana la urma, cine a zis-o mai rau? Basescu – tonomat sau Tariceanu-scursoare? Ciutacule, Gadeo, Tudore, Valentine, Cristoiule, ziceti si voi ceva. Enervati-va macar putin pe scursoarea care arunca cu zoaie pe tocsouri.

P.S. La cine s-a referit, de fapt, Tariceanu?

20 Responses to “Tariceanu si scursorile de la talk show-uri”

  1. alk Says:

    Solidaritate de breasla intre ziaristi? Ce gluma bunaaa!!!

  2. Doc Says:

    La Talpes ?

  3. niku elektriku Says:

    lasa, dom’le, ca-l meritam !

  4. filadel Says:

    Păi cum să nu-i laşi să vorbească dacă i-ai chemat acolo??

  5. Barengott Says:

    In frunte ar fi cei de la B1: Radu Moraru şi cele doua realizatoare ale emisiunii 6! Vine presa.
    Plus Tapalaga, ITM, Patrasconiu, Doc.
    Astia ar fi principalii …

  6. Vasile Says:

    tzoapa aia de la antena 3 care ii ridica mingi la fileu marelui analist tudor radu si care este sluga lui geoana de dimineata pana seara.
    of of of mai radu mamii cel frumos, cand o sa vezi tu anumite aspecte povestite la gazeta de perete, ce n-o sa-ti mai placa deloc.

  7. portokala mekanika Says:

    Cred ca se referea la Felix.

  8. Moroe Rafaela Says:

    Fratello, ala era Basescu. L-ai confundat un pic, desi au facut parte din aceeasi alianta amandoi la un moment dat. Hai sa departajam problemele: Basescu are o problema cu jurnalistii, Tariceanu cu partidele politice. Mai justificat pare al doilea. Da’ de ce te-ai ofuscat asa tare? Te simti?:))

  9. vaduva Says:

    cred ca se referea la gadea cristoiu badea stan-nebunul radu tudor-spagarul si evident curva proasta de firea.

  10. itzenplitz Says:

    “scursori ale societatii care debiteaza tot felul de enormitati si sunt lasati sa vorbeasca asa fara niciun fel de limita de bun-simt”

    A uitat sa spuna: ia opriti-mi microfonul, domnilor, ma lasatzi sa vorbesc asa… fara niciun fel de limita de bun-simt…

    Unde va credetzi? In Romania?

  11. http://rahoveanu.wordpress.com/ Says:

    eu cred ca se referea la el! de 2 saptamani a facut turul televiziunilor. in seara asta e la Realitatea. Nu stiu cand/daca ajunge la Radu Moraru. Dar nu cred ca are atata sange in instalatie!

    PS- am bagat marfa noua pe blog. dati-va si voi cu parerea atat in ceea ce priveste discursul lui Tariceanu cat si la postarea cu culorile PNL. am dreptate sau m-a lovit si pe mine paroxismul politicienilor?

  12. cumainilecurate Says:

    daca ar fi utilizat basescu sintagma scursorile societatii sa fi vazut atunci dementa. spume, indignari. dar asa, vad ca lui tariceanu i se iarta. oare de ce?

  13. barbu Says:

    o fi din cauza ca ziaristii iau malai mai rau decat pe vremea lui nastase. de ce nu apare si lista jurnalistilor corupti? de ce nu are curajul nimeni sa dea topul spagilor in presa?

  14. http://rahoveanu.wordpress.com/ Says:

    lista e scurta. spagi iau doar sefii din presa, amaratii cu microfon si pix fac ce li se cere. cine face “politica” editoriala” incaseaza.

    PS- la antena 3 a bagat zmucitul de stat file cu tariceanu care-i spurca dar era ala de la “mondenii” si au dat-o-n harfe! au atins subiectul doar asa, de ochii lumii… Explicataia ar fi simpla: Tariceanu nu este tinta lor. Tinta e Base. Atat!

  15. Lucu Says:

    zici ca sunt putini? ia de aici lista Politiei Presei, cu nise baietzei cu gura frumoasa, arhi-cunoscuti pe piata articolelor platite si a ciripitului la tv pe foi de euroi

    Stelian Tanase – Patriciu/Tariceanu

    Mircea Dinescu – Patriciu/Tariceanu/Oricine cu banu’ pe el

    Radu Tudor – Voiculescu/Melescanu

    Nicoleta Savin – Becali

    Bogdan Tiberiu Iacob (Cancan) – Andronic.

    asta din urma, care semneaza mult sub initialele BTI detine recordul la spagi, credeti-ma ca lucrez cu cineva care il stie bine. Cand era la sapte plus, era absorbantul numarul unu in bucuresti. acuma e mai rafinat, prefera sa ia de la unu, dar bine

  16. Constantin Says:

    Nu pot sa nu-i dau dreptate lui Tariceanu ( desi nu intra printre simpatizatii mei) atata vreme cat si eu gandesc la fel ( evident ca nu folosind cuvantul scursori, dar pe aproape).
    Sunt destui ziaristi si politicieni care isi dau cu parerea pe orice subiect cu aerul de atotcunoscatori. Radu Moraru, Mircea Badea, Talpes ( invitatul permanent al B1), Prigoana, s.a.

  17. Constantin Says:

    …si evident Madalin Voicu.

  18. apasa aici - Bloguerilla Says:

    Hard work sau adevarul despre plecarea lui Adelin Petrisor de la antene pentru ca nu i-a fost acordat spor de toxicitate corespunzator … (fireste, el este fotofraful din oglinda)

  19. Cristian Pătrăşconiu » Blog Archive » De ce nu va indignati “obiectivilor”, “echidistantilor”, “plictisitilor”? Says:

    […] De pe CMC: “Vad pe la anumite televiziuni talk-show-uri pe unde apar tot felul de indivizi, tot felul de as spune scursori ale societatii care debiteaza tot felul de enormitati si sunt lasati sa vorbeasca asa fara niciun fel de limita de bun-simt si cred ca polueaza o dezbatere politica care ar trebui sa fie concentrata pe solutiile pentru romani. ” […]

  20. alexandru petria Says:

    Nu ştiu cu ce a greşit Tăriceanu dacă a spus doar adevărul…

Leave a comment