TVR face sluj pe muteste in fata lui Tariceanu

TVR si-a schimbat astazi ora traditionala a Jurnalului de la 14 la 13.30 pentru ca la ora 14 trebuia musai sa transmita de la Roma conferinta de presa a celor doi premieri, Tariceanu si Berlusconi. Transmisia in direct a senzationalului eveniment n-avea sunet de la fata locului iar cineva din studio comenta aiureli in timp ce Berlusconi dadea pe muteste din maini in fundal. Apoi totul s-a dus de rapa. Un rateu propagandistic absolut pe banii tai.

P.S. Doar Antena 3 mai transmitea in direct, tot fara sunet, conferinta celor doi premieri. Traiasca fratia Voiculescu-Sassu! Latest News: Aud ca TVR si Antena au inchiriat in comun o linie de satelit si impart costurile. Cum spuneam. Fratie intru propaganda.

Jurnalul TVR si-a mutat ora degeaba pentru ca totul o luase razna si transmisia s-a intrerupt. Au revenit cu editia speciala tot fara sunet. Seful PNL e in campanie iar platitorii de abonamente trebuie sa-l vada chiar daca nu-l aud. Ce nu suport: slugarnicia tembela a postului public de televiziune e pe banii nostri. Trimiteti abonamentele pe adresa premierului sa le deconteze. Apropo, cate zeci de mii de euro o fi costat transmisia ratata?

Tags: , , ,

3 Responses to “TVR face sluj pe muteste in fata lui Tariceanu”

  1. Cristian Pătrăşconiu » Blog Archive » Pompierii PNL. Bonus cu Ioana& Calin Popescu-Tariceanu, cu TVR si cu Antena Says:

    […] cit se poate de decent in pozitia pe care o exprima cel care face “Cu miinile curate”. A se vedea aici! E despre cum l-au cam ratat si TVR si Antena pe […]

  2. filadel Says:

    În schimb azi TVR n-a transmis nimic despre conferinţa de presă a preşedintelui de la ora 11. Am aflat întîmplător de pe Hotnews.ro. Sassu îşi face datoria. Noi plătim.

  3. monstru Says:

    nu s-a transmis pe nici un post cu sunet din motive tehnice legate de organizarea conferintei, nu de probleme ale vreunei televiziuni.

Leave a comment