Patriciu cauta frecvente radio

Umbla vorba ca Dinu Patriciu se interseaza prin tara de frecvente radio. Acum, ca radioul isi trage ultima suflare dimineata si seara in masinile navetistilor urbani, omul trebuie incurajat. Exact, radioul e o investitie foarte buna. Radem si glumim, dar Patriciu, oligarhul conectat pe frecventele Rusiei, pare pus pe fapte mari.

P.S. Ca tot vorbim de radio, de luni se lanseaza din nou Realitatea FM, cu Turcescu la butoane. Poate de data asta le iese.

10 Responses to “Patriciu cauta frecvente radio”

 1. Andra Says:

  Foarte bine. pana la urma omul baga bani ca sa scoata bani. in aceste conditii PDL ar trebui sa bage bani in media ca sa nu dispara. altfel, fara media proprie e ca si cum PDL ar vrea sa reziste ca partid in Romania rugandu-se frumos de ceilalti “sa-i dea voie”. asa ceva nu exista. daca nu poti in 18 ani sa-ti faci o retea media cum poti sa conduci o tara –

 2. gabhry_el Says:

  d’accord, Andra

 3. http://rahoveanu.wordpress.com/ Says:

  sa va spun una si mai tare. cica Tariceanu era sambata la un bairam dat de patriciu si de aia nu a aparut in peisaj la petrila. Informatia o am dintr-o sursa. mai adun si daca-mi iese revin pe blog cu amanunte. oricum, fum fara foc nu e!

 4. cumainilecurate Says:

  Interesanta info, Rahoveanule. Astept detalii.

 5. cumainilecurate Says:

  Andra, la capitolul presa PD-L sta foarte prost in general. Nu doar ca n-are un trust, n-are nici macar un site. Apoi, comunica execrabil cu presa. Pana la urma, stii cum se zice: fiecare pasare piere pe limba ei. Iar daca nici macar n-ai limba, sfarsitul vine si mai repede.

 6. http://rahoveanu.wordpress.com/ Says:

  am impresia ca pedelistii se si cred invingatori in alegeri! sa nu pateasca la fel ca in fabula Iepurele si testoasa!

 7. alk Says:

  Considerindu-se opinia generala ca “politicienii se inghesuie la astfel de evenimente fara nici un scop in afara celui electoral (ce altceva sa faca: sa-i invie, etc.)”, pozitia lui Tariceanu devine corecta. Chiar daca un cot era pe masa iar degetele pe piciorul paharului….

 8. Andra Says:

  Stii care-i mai grav? Patriciu baga bani ca sa scoata bani, dar si mai important este ca baga bani ca sa scoata din joc electoratul anti-PSD: scarbire, absenteism, “toti sunt la fel”, etc.
  ori, se pare ca PDL nu vrea sa lupte deloc pt. electoratul asta (sa-l castige sau sa-l pastreze).
  Apoi, altceva. imagineaza-ti o catastrofa nationala, sau o stare de razboi, si singurii ramasi in picioare stapani pe radio-tv in toata tara asta : PSD+PC+PNL care-ti vorbesc in metrou, la radio, la tv, la masa, pe strada, tot timpul numai ei. a ce miroase asta? n-as vrea sa fiu in pielea mea atunci 🙂

 9. http://rahoveanu.wordpress.com/ Says:

  @andra
  Tu ai dreptate, in ceea il priveste pe patriciu, dar numai 50%. Este adevarat ca el este un kpitalist 100% si intotdeauna nu a cautat decat sa scoata bani. dar, are un dusman de “moarte”: Traian Basescu. Restul se concentreaza in aceasta directie. De fapt, toata disputa asta dintre palate, partide, etc. are in spate conflictul Patriciu-Basescu. Cine voteaza intr-un fel sau altul, de fapt va alege intre PSD, PC, UDMR si PNL care sunt sustinute de Patriciu in tot ce fac, si PDL, PRM si PNG, sustinute de Basescu. asta e tot! e atat de simplu!!

 10. Andra Says:

  cel sacrificat aici este electoratul anti-PSD.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: