Si mogulii transpira

Voiculescu s-a saturat sa curga sub pupitru la fiecare emisiune la care se auto-invita. Caldura mare, mon cher. Prin urmare, promite ca va vorbi cu Felix sa-i cumpere un aparat de aer conditionat. Problema lui este ca Felix e renumit pentru zgarcenie. Prin urmare, e foarte posibil sa-l refuze chiar daca Voiculescu isi va comanda un ventilator la mana a doua. Astia cu personalitati multiple sunt imprevizibili.

Advertisements

9 Responses to “Si mogulii transpira”

 1. Nela Says:

  Par apropiati. Toata conversatia suna ca una de famiglie. Te mai miri ca Gabi Firea il executa pe Basescu din toate pozitiile?

 2. portokala mekanika Says:

  Cate limbi de catifea, cate centrari exacte, d-na. Firea este o specialista in ajutat motanii, un tonomat pe cinste………

 3. robin Says:

  Badea era sa-si dea demisia de la Felix pe motiv de …”transpiratie”. Aproape ca ajunsese as-i injure patronul, 🙂 facea urit de tot.Pina la urma cica s-au indurat si i-au luat un ventilator.

 4. http://rahoveanu.wordpress.com/ Says:

  mda! am scris si eu de asta pe blog! Gabriela, asa ii o striga securistul batran. si ea era cu ochii umecati ca o caprioara. balosenii!!!

  PS- Gabi Firea a fost aleasa de Tariceanu sa fie purtator de cuvant la Guvern cand a plecat sa nasca Oana Marinescu. Firea a cerut o zi de gandire, a vb cu Felix si asta nu a lasat-o. Pe cati bani??? Doar ea stie! Asa ca, a doua zi s-a dus la Tariceanu, i-a multumit, si l-a refuzat. Vedeti cum se intalnesc spiritele mari?

 5. http://rahoveanu.wordpress.com/ Says:

  PPS- asa a ajuns Tariceanu la Camelia Spataru pe care a cerut-o de la un alt prieten de-al sau, Sarbu, de la PROTV. Asta s-a dovedit o alegere nefericita dar ce sa mai faca?! Tipa e varza!

 6. Tovarasii si oligarhii pun de o noua suspendare. Ii doare la Constitutie. » anti-oligarhi Says:

  […] In fine, Dan Voiculescu l-a amenintat cu suspendarea pe Basescu din studioul Gabrielei Vranceanu Firea (studio pe care a promis ca o sa-l doteze cu aparate de aer conditionat): […]

 7. alk Says:

  Am o veste pentru voi: mogulu’ a bagat in studio “aier” conditionat. Dovada in aceasta seara numai la mine pe blog 😀

 8. http://rahoveanu.wordpress.com/ Says:

  @alk
  urmarim cu atentie! asteptam postarea! sa ma plece lumea acasa ca sa faci si tu poze, nu? :-*

 9. Tudor Says:

  Pentru cei atenti la subiect. Planul de suspendare a lui Basescu a fost pus la cale intre urmatorii domni: Patriciu, Hrebenciuc, Olteanu, Geoana, Tariceanu, Voiculescu. Planul consta in propunerea lui Mircea Geoana ca prim ministru, in comun de PSD-PC si PNL in noaptea de 30 noiembrie, urmand ca Voiculescu sa devina la randul sau, un mare om in stat in zilele care vor urma.
  Patriciu ar putea lua Compania Energetica Nationala. Urmeaza a se face tot posibilul pentru tergiversarea proiectului Nabucco. Nu se va renunta la el. In schimb, se va decide ca Romania sa sustina si proiectul Southstream, ca o alternativa la Nabucco. Urmeaza ca la Southstream sa primeasca diverse contracte companii controlate direct sau prin intermediari de Patriciu, Dan Ioan Popescu, Hrebenciuc sau Voiculescu.

  Un alt element:

  PSD pare sa isi fi rezolvat problemele cu finantarea, iar Patriciu este principalul finantator al campaniei lui Mircea Geoana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: