Basescu, Compania Nationala Energetica si mogulii

Foarte tare: Basescu a tranmis la postul public de radio un mesaj foaaarte misterios. Candidatul la functia de prim-ministru care s-a intalnit cu mogulii si a discutat cu ei despre infiintarea Companiei Nationale Energetice, monstrul energetic unicat in Europa, sa-si ia gandul de la sefia viitorului Guvern. Cine a participat la intalnirea cu mogulii?

10 Responses to “Basescu, Compania Nationala Energetica si mogulii”

 1. robin Says:

  Stiu ca UE se opune acestui colos. Curios e faptul ca PSD parea ca se opune cu adevarat, voiau si motiune de cenzura. Apoi, brusc, nu s-a mai auzit “sonorul”. Ori cineva i-a linistit, ori au facut galagie doar ca sa mai negocieze ceva.

 2. Barengott Says:

  Cred ca e vorba de tradiceanu

 3. http://rahoveanu.wordpress.com Says:

  Ai pus in poll o optiune in plu: “Tarigeoana”! E aruncata la vrajeala sau stii ca presedintele a zis “candidatul” si de fapt s-a gandit la “candidatii”???

 4. gogu Says:

  bah, dar cum pensia mea tu te pricepi de la ac la tanc sau de la politica la energie? Oi fi Uomo Universale a lui da Vinci sau supraomul lui Nietzsche?
  Eu cred ca tu stii totul despre nimic sau nimic despre tot, te las sa alegi.

 5. filadel Says:

  @gogu
  Greșești profund (ca să zic așa) parțial. Parțial fiindcă era vorba de Tăriceanu. Ăsta da expert în nimic.

 6. rahoveanu Says:

  Mey, as am gandit si io si am si votat” Tradiceanu” (sa nu zica lumea ca nu votez si cu el!) dar ma intrebam de ce a mai trecut in poll a patra optiune de vot “Tradiceanu si Prostanacul”. Intelegi??

 7. robin Says:

  Ma intreb daca nu cumva amenintarile voalate de zilele trecute ale lui Hrebenciuc la adresa serviciilor secrete nu o fi avind legatura cu afacerea asta. 😕

 8. andrei Says:

  eu stau si ma intreb de ce e toata lumea asa impotriva acestei companii ??? adica cehii au CEZ care este un gigant si nu zice nimeni nimic. nemtii EON la fel. nu mai zic de GDF- SUEZ
  si lista poate continua.
  chiar nu inteleg ce pierde Romania daca are o companie mare care isi permite investitii de la egal cu CEZ de exemplu. adica inteleg de ce e deranjata UE (pe langa faptul ca au baietii lor mentionati mai sus concurenta mai mare, nici statele mici intrate mai nou in UE nu le asculta recomandarea normal ca nu ii vor lua in seama nici nemtii sau francezii cand UE le cere sa sparga aceste companii mari) deci reiau inteleg de ce e deranjata UE dar nu inteleg de ce e deranjata Romania sau mai ales unii.
  bun nu zic sa faca statul compania asta si sa o cumpere mogulii. NU. statul sa o faca si sa asigure management privat eventual chiar strain pt linistea tuturor. dar sa avem o companie puternica capabila sa isi faca investitii care in acest domeniu sunt enorme.

 9. rahoveanu Says:

  Andrei, este corect ce spui! Dar asta ar fi bine intr-o Romanie ideala! Aici, Tradiceanu a facut aceasta companie dupa cum l-a taiat pe el capul si in concat direct cu baiatii aia destepti din energie de cara zicea Basescu (Voiculescu, Patriciu etc.. Ai inteles? Si mai e ceva! Cu toate ca au trecut 2 saptamani de cand a fost aprobata ordonanta de urgenta de constituire a companiei (si, apropos! de ce Tariceanu a dat ordonanta de urgenta si nu un proiect de lege care sa fie discutat si aprobat in Parlament de reprezentantii poporului si ai tuturor partidelor?), nici acum nu se publicase documentul in Monitorul Oficial. Vezi cate ” de ce”-uri?

  http://rahoveanu.wordpress.com/

 10. alf Says:

  Ceva interesant despre Monsatr – Campion energetic gasiti aici

  Click to access Motivatie.pdf

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: