Cine castiga, Hrebenciuc sau Mitrea?

PD-L discuta luni daca sa introduca a n’spea motiune de cenzura visand sa darame Guvernul cu doua luni inainte sa plece singur. PSD, ati ghicit, negociaza pentru a mia oara. Maestrul Papusar vrea cu Tariceanu si nu-i place motiunea portocalie. Maestrul Manivela nu mai vrea pe motiv ca PSD trebuie sa dea rapid dovada ruperii de PNL. Intrebarea este ce doreste Spuma Inteligentei din PSD? Nimic. Geoana nu vrea nimic. El zica ca totul e ok, partidul sta bine, nici o problema. Acum, serios, ce ar trebui sa faca PSD? Hrebenciuc sau Mitrea?

Latest news: Vor depune motiunea pe 23 noiembrie. PD-L si-a anuntat sloganul de campanie: “Ei cu ei. Noi cu voi”. Yeah, sure…

11 Responses to “Cine castiga, Hrebenciuc sau Mitrea?”

 1. emilthor Says:

  Eu am auzit ca se grabesc tare-tare sa depuna motiune de cenzura …PRM-ul !!!
  Pedelistii vor vota sigur , la doua miini 😉 iar P-SD -ul il va urma cu sigurantza pe Mitrea , de data asta !

  Singura variabila , care depinde ff mult de promulgarea sau nu a legii de marire a sal .profesorilor de catre Base , este daca Tariceanu nu a hotarit cumva sa le-o ia el inainte la toti si sa-si anunte demisia !
  Sunt discutii tot mai aprige in PNL daca este bine sau nu sa-si anunte ei demisia , nu sa cada guvernul cu un implicit dezastru de imagine publica pt. penali ………

  Nu stiu ce sa zic …….

  psssssssssss … psssssssssss , comisare … sa nu ne auda lumea …….. nu stiu daca s-o dau pe goarna sau nu ….. am auzit ca si la Cotroceni este gindeala mare , cu legea aia .. Base n-ar prea vrea dar pedalistii i-au bagat o sula-n coaste (ca lui Ilici) sa semneze urgent ….
  Ultima evolutie aevenimentului , de acum 35 de minute , arata ca Base a fost convins de PDL sa promulge legea !!!

 2. Un tanar de stanga Says:

  Eu zic ca atunci cind ai doi vectori rezultanta este pe diagonala. La vectorii Manivelu si Hrebenciuc rezultanta va fi Ana Birchall 😉

 3. cumainilecurate Says:

  Interesant ce spui Thor. Dar daca Tariceanu demisioneaza, alt guvern va organiza alegerile, condus de alt ministru de interne. Asta nu le convine. Plus ca pierd o caruta de bani, ultimele tunuri. Cine le mai finanteaza candidatii? Alti bani pierduti. Lacomia de moment cred ca va invinge ratiunea pe termen lung. Sigur ca demisia le-ar putea aduce vagi castiguri de imagine. Dar cred ca si ei, si altii, sunt constienti ca aceste doua luni sunt ultimele din viata lor de liberali la carma guvernarii. Ce spui?

 4. emilthor Says:

  Frate , nu , nu, nu !!!!
  Ramine tot Taricenosu si guvernul sau de rahat , e drept ca ei vor organiza alegerile dar … dar nu mai au nicio putere , ca executiv .. nici macar ordonantze simple nu mai pot emite ……. asa ca , oricum , ramin prizonierii pesedeului !! Au gasit ce au cautat , nu ?

 5. cumainilecurate Says:

  ei, iata. incepe sa aiba sens

 6. Liviu Says:

  Hrebenciuc e pe duca. Mai e influent doar la PNL si la cativa ziaristi pe care ii dirijeaza el. Vreo 2 pe la cotidianul, unu pe la cancan, unu pe la libertatea. ce sa faca si hrebenciuc…e om batran, banii nu-i mai poate scoate pe toti de pe unde i-a bagat (buna parte aflati pe numele lui Jiji Becali de exemplu). La ce carierea de sforar si mafiot a avut, a riscat pe masura. roata morii se invarteste, tac, tac, tac. sau o fi ceasul, care se apropie…..

 7. radu Says:

  pentru ce dracu mai vrea PDL o motiune acum in prag de alegrii???? in cei doi ani de opozitie au fost cu “sa fie bine la toata lumea”. sau doresc sa amane alegrile????

 8. Barbu Says:

  geaona are acum alte probleme pe cap: sa invete cum se cultiva lubenitzele la Dabuleni, sa vorbeasca la NASA, Ana Birchall…asa ca parghiile stau in mainile lui Mitrea. sper sa voteze motiunea PDL si sa scapam in sfarsit de Anton si gasa lui de incompetenti!!!!!!!!

 9. cumainilecurate Says:

  Liviu, ai dreptate. E multa imagine si mitologie la Hrebenciuc. Asa e: are norc ca-l mai baga in seama cativa ziaristi convinsi ca papusarul inca tine sfori in mana.

 10. cumainilecurate Says:

  radu, de ce crezi ca ar trebui sa se amane alegerile daca guvernul cade dupa motiune?

 11. Doc Says:

  Adoptarea unei motiuni de cenzura nu provoaca amanarea alegerilor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: