Te sun de la PNL. Tot ce spui poate fi folosit impotriva ta

Liberalii au call room, voluntari si ghiduri “pentru contactarea directa a votantilor”. In ghid scrie ca e voluntarii trebuie sa sune alegatorii intre 16 si 19 in timpul saptamanii si intre 11 si 18 in zilele de week-end. Din ghid mai aflam ca echipa de la call center poate da intre 20 si 30 de telefoane pe ora si sa acopere zone geografice mari.

Dar ghidul mai spune asa: “in timpul campaniei, este foarte important sa se tina inregistrari exacte ale localitatilor vizitate, ale persoanelor cu care s-a vorbit si a ceea ce au spus alegatorii. Fiecare colegiu ar trebui sa aiba un sistem de inregistrare a datelor. Toate datele sunt importante dar, cu adevarat important, este sa fie inregistrat: numele alegatorului, partidul preferat, problemele care il preocupa, pe cine sustin, ocupatia.”. Adica ne inregistreaza optiunile politice fara acordul nostru? Fac o baza de date ilegala? La ce bun legea privind protectia datelor private?

Ghidul mai recomanda ca “fiecare candidat PNL sa petreaca 15 ore pe saptamana facand campanie door-to-door (7 ore insusi candidatul, 8 ore echipa sa de campanie) si 40 de ore pe saptamana la telefon, vorbind cu alegatorii (7 ore candidatul, 33 de ore echipa sa de campanie).” Si daca nu doresc sa fiu sunat, ce fac? Cum procedez? Cum imi pot proteja viata intima de astfel de invazii politice?

15 Responses to “Te sun de la PNL. Tot ce spui poate fi folosit impotriva ta”

 1. noradamian Says:

  “Alo?…Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra….Alo, nu inchideti, stati asa ca e interesant, nu, nu, e altceva. Important…Foarte important! Nu, nu, nu ne luati asa ca noi vrem doar…Vrem sa stim…Dumnevoastra ce probleme aveti ca pe noi ne …”

  “Na, ca m-a-njurat mocofanul! O fi pedelist…”

 2. Mike Says:

  Alo, sunt de la PNL, si domnul Stolojan ar vrea sa stie cu cine votati. Da? Am inteles, dar poate va convingem sa votati cu PD-L? Avem si noi un “L”, cu minus e adevarat, dar totusi… nu, nu domnu Stolo nu se retrage de data asta, asa ca nu plingeti… cum? Nu doamna, nu e bolnav, e foarte sanatos, multumim frumos. Sanatate!

 3. noradamian Says:

  Mike,

  ceva mai original,ceva mai nou, nu se poate ?? 🙂

 4. cu mainile murdare Says:

  alo, da, imi place domnu` Tariceanu. Se tine bine, dom`ne, e serios. Da, dom`ne imi place. Ce? Basescu? Nu dom`ne, nu-mi place. Tariceanu mi-a marit pensia. Cum, Basescu? Nu dom`ne, Tariceanu. Ce oligarh?Nu stiu, dom`ne. Ce zici? Tonomat? Ma faci tonomat? Zici ca am limbaj injurios la adresa cui zici? A lu` Basescu? Dom`ne eu ziceam de Tariceanu.Cum adica imi pui la dispozitie istoricul convorbirilor…?! Alo, alo…Mi-ai inchis telefonul? Auzi dom`ne, istoricul convorbirilor. Sa mor daca mai inteleg ceva.

 5. cumainilecurate Says:

  Call center-urile nu sunt inventia PNL. Dar bazele de date cu raspundurile alegatorilor? E bine ca le fac? Cum va simtiti stiind ca o discutie privata cu cineva de la un partid ramane consemnata intr-o arhiva? Vi se pare corect? As dori raspunsuri cat mai argumentate. Multumesc.

 6. Pentruprosti Says:

  Omule, dar toate partidele fac asa de nu stiu cand. Pe tine nu te-a sunat PD-L-ul sa te chestioneze si sa te inregistreze in celelalte campanii electorale?

 7. Lorelei Says:

  http://www.realitatea.net/unii-angajati-ai-tarom-vorbesc-despre-prietenia-pe-interese-dintre-directorul-companiei-si-pilotul-florea-geica_367876.html

  http://www.realitatea.net/la-mansa-avionului-tarom-care-a-iesit-de-pe-pista-aeroportului-din-istanbul-se-afla-inspectorul-florea-geica_366751.html

  http://www.realitatea.net/ministerul-transporturilor-a-demarat-astazi-o-ancheta-in-cazul-florea-geica_367576.html

  Domnule PRIM-MINISTRU CALIN POPESCU TARICEANU va cer imperios sa-i DEMITETI pe dl. ministru LUDOVIC ORBAN, pe Secretarul de Stat ANTONEL TANASE si pe Director DGAvC CATALIN GHEORGHE RADU avand in vedere DESERVICII aduse AVIATIEI CIVILE ROMANE, si ROMANIEI. De asemenea, inceperea anchetei si urmaririi penale impotriva lui GEICA FLOREA de la AUTORITATEA AERONAUTICA CIVILA ROMANA, a lui GHEORGHE BIRLA de la TAROM, a lui ALEODOR MARIAN FRANCU de la ROMATSA si GABRIEL TARA de la Aeroportul Henri Coanda Bucuresti-Otopeni.
  LUDOVIC ORBAN stie ce profesionit, specialist este GEICA FLOREA de l-a numit prin OMT 187/22.05.2007 modificat si completat ca sa beneficieze de PENSIA de SERVICIU de peste 30.000 RON, si l-ai reconfirmat prin OMT 1215/25.092.008 ca de il apreciaza … Pentru ce-l apreciaza pe GEICA FLOREA ?!… GEICA FLOREA face un mare deserviciu aviatiei si aviatie romane in special, este o RUSINE.
  CE INTERESE ARE LUDOVIC ORBAN? JOCURILE CUI LE FACE?
  CE INTERESE ARE ANTONEL TANASE? JOCURILE CUI LE FACE?
  CE INTERESE ARE CATALIN GHEORGHE RADU? JOCURILE CUI LE FACE?
  Are EXPERIENTA GEICA FLOREA si ministrul LUDOVIC ORBAN, Secretarul de Stat ANTONEL TANASE si directorul DGAvC CATALIN GHEORGHE RADU, si directorul Directiei Anchete si Investigatii in aviatia civila MIRCEA CIUCA il apreciaza.
  Are EXPERINTA in a MUSAMALIZA si VICIA ANCHETELE. INCIDENTUL din data de 15.10.2008 dimineata pe aeroportul Mustafa Kemal Atatürk din Istanbul in care aeronava TAROM a iesit de pe pista este anchetat de AUTORITATEA AEROPORTUARA din TURCIA. Conform legislatiei, pana la finalizarea anchetei, GEICA FLOREA nu mai avea voie să zboare. El s-a prezentat in dimineata zilei de 16.10.2008 la avion pentru o cursa de Istanbul, tot la mansa, insa comandantul aeronavei i-a interzis accesul. Intentia lui GEICA FLOREA era de a contacta AUTORITATEA AEROPORTUARA din TURCIA, pentru a influenta ancheta. Guvernul nu a dat un aviz favorabil proiectului de lege (Legea 223/2007), care ulterior a fost aprobata de Camera Deputatilor si de Senat si a devenit Legea 223/2007 promulgata prin Decret prezidential. In normele metodologice aprobate prin Ordin al Ministrului Transporturilor nr. 1064/2007 sunt numeroase neconcordante cu prevederile Legii 223/2007. Normele nu respecta prevederile Legii 223/2007. In Legea 223/2007 nu apare mentiunea de regie autonoma, pe cand in normele de aplicare a fost adaugata in mod intentionat pentru a favoriza persoanele care se incadreaza in categoria de personal navigant angajat la RA-AUTORITATEA AERONAUTICA CIVILA ROMANA.
  GEICA FLOREA de la AUTORITATEA AERONAUTICA CIVILA ROMANA are in baza contractului de mandat/management, conform OUG 79/2008, un SALARIU lunar de 17.400 RON si o PRIMA lunara pentu indeplinirea criteriilor de performanta de 200% fata de salariul lunar. La VENITURILE salariale se adauga PENSIA de serviciu de peste 30.000 RON (conform Legii 223/2007) si INDEMNIZATIA de Presedinte al Consiliului de Administratie si altele si altele … GEICA FLOREA are de intretinut VILA din OTOPENI ridicata in 2007 (langa benzinaria LUKOIL), APARTAMENTELE, casa parinteasca de la tara, masinile, terenurile si altele trebuie intretinute. Dl.GEICA FLOREA are multe cheltuieli, mai ales in ultimul timp, familie mare … Traieste pe picior mare. Stie tabla inmultirii dar si a impartirii.
  GEICA FLOREA de la AUTORITATEA AERONAUTICA CIVILA ROMANA a dat si intentioneaza sa mai dea tunuri, tepe: achizitii, investitii, si altele, la preturi, valori mult mai mari, contracte paguboase. Este “PATRON”!!!
  Tribunalul Municipiului Bucuresti, Sectia a VIII-a dosarul nr.31432/3/2007 inregistrat in data de 19.09.2007 contine copii ale chitantelor de depunere a banilor incasati ilegal (380 EUR) prin frauda dintr-un decont fals in ianuarie 2005, pe vremea cand nu era director ci doar simplu angajat ca inspector.
  In cazul dosarului 41095/3/2006 (1454/2007) desi instanta a obligat AUTORITATEA AERONAUTICA CIVILA ROMANA sa plateasca in favoarea reclamantei inspector aeronautic IRINA ILIESCU (stewardesa) si prin cumul de functii si DIRECTOR GENERAL ADJUNCT, suma de 37,5 Euro, reprezentand diferenta la cuantumul diurnei pentru o misiune. Dl. GEICA FLOREA a platit mai mult. In alte situatii a fost invocata jurisprudenta la plata, fara a fi vreo hotarare judecatoreasca.
  IRINA ILIESCU inspector aeronautic (stewardesa) in DIRECTIA de ZBOR este si DIRECTOR GENERAL ADJUNCT prin cumul de functii este mana dreapta a dl. GEICA FLOREA estesefa sefilor ei, sfetnicul de taina al lui GEICA FLOREA, maestra in manipularea oamenilor.
  FRASIE ANDREEA ELENA DIRECTOR GENERAL ADJUNCT care este prin cumul de functii si Director Managementul Resurselor Umane este un alt om de incredere al dl. GEICA FLOREA, sora ei este Sef serviciu Comunicare si Relatii Publice numita de curand.
  ILIESCU IRINA, FRASIE ANDREEA ELENA si RACATEJ DANIELA (Sef Servici Juridic pana acum o spatamana ea a facut cumulul de functii cu Director Managementul Resurselor Umane) sunt sfetnicii de taina ai lui GEICA FLOREA.

 8. cumainilecurate Says:

  stai, n-am zis ca toata campania telefonica e ilegala. e foarte bine ca fac asta, si din cate vad o fac profesionist. liberalii par bine organizati, lucreaza dupa manual, dar nu asta e problema. eu intreb daca tie ti-ar conveni sa stii ca raspunsurile tale dintr-o conversatie privata sunt arhivate intr-o baza de date tinuta de un partid. asta e tot. in rest, sa sune pe cine vor si cat vor.

 9. Gigel Says:

  DRAGOS MUNTEANU Director Departamentul Siguranta Zbor si Calitate de la TAROM, fost Director la BLUE AIR si fost inspector aeronautic la AUTORITATEA AERONAUTICA CIVILA ROMANA.
  DRAGOS MUNTEANU este varul lui CATALIN COTRUT care este finul lui GEICA FLOREA. Secretarul de Stat ANTONEL TANASE beneficiaza de masina de serviciu B-08-CAA pusa la dispozitie de GEICA FLOREA.
  Secretarul de Stat ANTONEL TANASE este nasul de cununie al domnisoarei CATRINA MADALINA (Sef Serviciu in AACR). De cand Secretarul de Stat ANTONEL TANASE cunoaste si conduce destinele aviatie civile? Are competenta Secretarul de Stat ANTONEL TANASE sa aprecieze ? http://www.mt.ro/conducere/antonel_tanase.html
  DRAGOS MUNTEANU este varul lui CATALIN COTRUT finul lui GEICA FLOREA. Reprezentatul Romaniei in Consiliul OACI, CATALIN COTRUT este pilot. http://www.mt.ro/transparenta/2008/OACI%20reprezentant.HG+NF%20final.pdf HG COEFICIENTUL de IERARHIZARE propus este 9 (noua) este MAI MARE CA AL UNUI AMBASADOR. Din fondul de salarii al AACR este platit salariul lui CATALIN COTRUT (varul lui DRAGOS MUNTEANU si finul lui GEICA FLOREA), indemnizatia sotiei (salariata la ROMATSA) si indemnizatiile celor doi copii. P
  oate fi LUDOVIC ORBAN obiectiv, impartial atata timp cat Dna HRISTU MADALINA, Consilierul personal/sefa de cabinet a dl. ministru LUDOVIC ORBAN este in prezent si consilierul dl. GEICA FLOREA la AUTORITATEA AERONAUTICA CIVILA ROMANA (fost referent/inspector de specialitate in Directia de Safety si Calitate, fost Sef Serviciu Comunicare si Relatii Publice la AACR) si membru in Consiliul de Administratie la SNCFR Calatori.

 10. Liviu Says:

  Nu zic ca e bine sau rau, dar practica alcatuirii de baze de date cu potentialii votanti e arhipracticata in sisteme democratice mult mai vechi decat al nostru.

  Citeam deunazi un articol interesant despre o asemenea baza de date creata in SUA de Partidul Republican.

  Asa ca nici aici n-am descoperit noi apa calda 🙂

 11. nicole Says:

  In mod legal, in clipa cand se intentioneaza inregistrarea unei conversatii telefonice de catre o organizatie, firma etc. trebuie sa fii avertizat. altfel, este ilegal. va rog sa verificati asta.

 12. cumainilecurate Says:

  asa e nicole. in lipsa avertizarii si a consimtamantului dat, inregistrarea este ilegala.

 13. nicole Says:

  @cumainilecurate,

  folosesc prilejul acestei “consimtiri” ca sa te felicit pentru ceea ce faci cu mainile curate! 🙂

 14. theo Says:

  asa este ,si la noi s-a folosit in masä, dar intr-o eventuale reclamatii,
  institutele de ctatisticä, agentii de partid si diferitele loterii , sant amendate zdravän.

 15. theo Says:

  scuze-statisticä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: