Cum n-a scapat Tari de Base la Bruxelles. Delicios

Ce mai freamat, ce mai zbucium la Bruxelles. Tariceanu se tot chinuie sa fuga de Basescu si protocolul, viata, astrele i-l scot mereu in cale. Inainte sa plece la Bruxelles, premierul si-a luat jucariile din avionul prezidential si s-a inghesuit intr-un fel de motocicleta cu aripi de la Romavia numai ca sa scape de cosmarul hartiilor penale cu care seful statului l-a terorizat pe tot parcursul sedintei CSAT de marti, 14 octombrie.

P.S. Spre disperarea lui Tari, a trebuit sa iasa cu Base la conferinta de presa comuna. Ati vazut ce fete acre aveau amandoi?

Ambasada Romaniei de la Bruxelles a luat-o razna pentru ca de pe-o zi pe alta a trebuit sa organizeze doua coloane oficiale si sa gaseasca rapid niste camere in plus pe la hoteluri. Noroc cu directorul Sheraton, un romanache milos cu delegatia lui Tariceanu.  Premierul n-a scapat insa de cosmarul penal care incepuse sa-l bantuie in sedinta CSAT. Tari s-a trezit cazat la acelasi etaj cu Base, astfel ca a trebuit sa pandeasca lifturile de la Le Meridien sa nu dea nas in nas cu el. Nici l-a sedinta Consiliului European nu i-a prea iesit. Degeaba si-a facut de lucru mai devreme prin sala, sperand sa gaseseasca un loc in celalalt capat al mesei. Protocolul i-a asezat pe cei doi umar la umar.

8 Responses to “Cum n-a scapat Tari de Base la Bruxelles. Delicios”

 1. metalshrine Says:

  Vasazica tarticeanu se simte urmarit? 😆 Pai asa ii trebuie. Nimeni nu scapa viu din viata si fara sa plateasca pentru tot ce a facut, bun sau rau!

 2. Mike Says:

  Astia doi seamana cu presedintele si premierul Poloniei, desi cazul polonez e mult mai hazliu 🙂

 3. cumainilecurate Says:

  Pai Tusk n-are atatia penali de aparat la el in guvern, de aia isi permite sa fie mai relaxat 🙂

 4. robin Says:

  Nici in Ucraina nu e “mare dragoste” intre premier si presedinte. Or fi numai niste coincidente? 😕

 5. cumainilecurate Says:

  Fostul sef SIE, Ioan Talpes (gata sa candideze pe listele PD-L), zicea miercuri seara la B1 TV ca lupta presedinte-premier ar fi de fapt o lupta intre vest si est. Cam asa ceva. Interesul Rusiei pentru destabilizarea unor tari este evident, dar e nevoie cred de mai mult timp pentru a avea toate dovezile ca dezbinarea vine de la Rasarit.

 6. robin Says:

  Nu cred ca e nevoie de dovezi, se vede cu ochiul liber.
  Hiba acestor tari e ca sistemul constitutional nu permite presedintelui sa numeasca sau sa demita premierul atunci cind politicile lor nu mai coincid. Aici e punctul slab si in acelasi timp blocajul de care profita stim noi cine.

 7. kazakhstan Says:

  pai legatura rusia guvern nu se face via kazakhstan?

 8. scapino Says:

  Bravo, frate, esti bine informat. Cred ca le ai din “interior”. E corect tot ce spui. Hai sa mai adaug si eu cateceva. Echipajul “motocicletei zburatoare” a fost anuntat ca va zbura a doua zi la Bruxelles abia marti seara, pe la 20,00. S-a prezentat urgent la avion si de la 21,30 la 24,00 a facut zborul de control al avionului cu o comisie a SPP la bord, asa cum se procedeaza in cazul unor zboruri cu demintari de rang inalt. Apoi, avionul este sigilat si pazit pana la ora zborului. Echipajul a fost cazat la vreo 40km de Abelag, aeroportul care deserveste Bruxellesul, pentru ca nu au mai gasit cazare in capitala UE. Multi dintre ziaristii care l-au insotit pe Tariceanu au plecat pe banii lor in aceasta vizita pentru ca au fost anuntati in seara de dinaintea plecarii si nu au mai putut sa-si faca actele necesare, fiecare pe la redactiile lor. Toata lumea a fost innebunita de aceasta razgandire a Motocicleanului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: