74 de milioane de euro pentru Casuneanu? De la Tariceanu?

Intrebare: poti sa te clasezi la o licitatie pe locul 9 dar sa o castigi? Vom afla foarte curand. Aud ca astazi, miercuri, 15 octombrie 2008, Regia de Drumuri si Poduri Bucuresti il va cadorisi pe omul de afaceri Costel Casuneanu cu un contract  in valoare de 74 de milioane de euro? Un fleac.  Ciudata si viata asta de oligarh. Miliardarul, aflat pe locul 17 in top 500 Adevarul, traieste astazi din mila liberalilor. Parca era omul lui Basescu, nu?

Regia de Drumuri si Poduri Bucuresti este condusa de Maria Magdalena Grigore, pusa in functie de Calin Popescu Tariceanu. Despre madam Grigore se aude ca ar fi inspirata in activitatea ei de Mircea Ciopraga, deputat PNL, presedinte al organizatiei PNL sector 3 Bucuresti.

Costel Casuneanu si firma s-au clasat la licitatie pe locul 9 (noua).

De frica sa nu dea cu subsemnatul si pe la politie, membrii comisiei de licitatie nu sunt de acord sa semneze procesul verbal de atribuire a contractului tocmai unei firme care s-a clasat pe locul 9 (noua). Tot ei se plang ca Maria Magdalena Grigore si alti liberali din Guvernul Tariceanu au declansat o serie de presiuni infernale asupra lor.

Sunt sanse de 80% ca maruntisul de 74 de milioane sa ajunga, pe final de mandat al Guvernului, la Costel Casuneanu.  80% sanse ca DNA sa inceapa o ancheta. Daca mai apuca.

3 Responses to “74 de milioane de euro pentru Casuneanu? De la Tariceanu?”

 1. emilthor Says:

  Fura ca disperatii ……… urma scapa turma …….. ce a facut DNA-ul la dosare pentru mafiotii din psd , in frunte cu Bombo , dar sa vezi dupa luna decembrie ce-o sa urmeze !!!!

  Am dat si eu de la penalii liberali , din casa , afacerile patronate de Sica Orban cu alti “regi ai asfaltului” …….. afaceristii pe care-i aruncau liberalii , diversionist , in curtea Cotrocenilor , acum doi ani …. acum vad ca e totul mucles iar “penalii” le ofera “regilor” de bitum doar licitatii cu dedicatie : bani negri pentru zilele lor lungi , la izolator …

 2. noradamian Says:

  Mai, mai, Casuneanu lu’ Tariceanu! Si plosnitele politico-media care, suparate ca subiectul flota si mihaileanu nu mai tin, l-au bagat si pe casuneanu, ca si alte chestii, tot la fel de “serioase”, in atacul cotroceniului!…

 3. Cum poate fi ameţită dezbaterea şi banul public | Inventarul Stricaciunilor Politice Says:

  […] episod publicat de Cotidianul, şi care a rămas oarecum în umbră (eu am ajuns la el de pe blogul Cu Mâinile Curate). Lucrurile sunt simple, dacă se cumpără maşini la preţ exorbitant, e natural să circule pe […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: