Tariceanu despre Adomnitei: Mai da-l in ma-sa de idiot

Stiam ca Tariceanu e putin ipocrit, putin ezitant si razganditor. Dar ati fi banuit ca e si putin mitocan si minicinos? Luni seara in studioul TVR, inainte sa intre in direct in Jurnalul de la ora 19, realizatorul Mihai Constantin l-a avertizat ca va fi intrebat despre elicopterul de la interne cu care Amiaza Imparat s-a pogorat la propria nunta. Tariceanu s-a facut stracojiu:”Da ce ce sa vorbim despre asta, nu e subiectul zilei.  Nu sunt responsabil pentru toti prostii din Guvern. Da’ mai da-l in ma-sa de idiot”.

Latest news: Tocmai l-a dat in ma-sa, adica l-a demis. Cam tarziu.  Unii spun ca luni seara Tariceanu i-ar fi spus lui Bogdan Olteanu: Poate ar trebui sa faci si tu ceva.  Well, well, well…Se ascute lupta in PNL

Violenta iesirii premierului i-a lasat masca pe cei 7 oameni din platou, tehnicieni, sunetisti etc.  Ce a raspuns totusi Tariceanu in timpul emisiunii la intrebarea: “E adevarat ca Adomnitei s-a dus la propria nunta cu elicopterul de la interne?” Asta: “Imi dati o informatie interesanta, va trebuie s-o verific, dar se confirma cred ca este o atitudine car nu are ce sa caute la un ministru. Sigur ca concsecintele politice ale unui astfel de gest trebuie sa le suporte persoana in cauza”. Adica toata ziua de luni presa a urlat ca Adomnitei a zburat la Iasi cu elicopterul de la interne si premierul sa prefacea seara la jurnal ca tocmai afla.

P.S. Aripa Patriciu a intrat din nou in coliziune cu aripa Fenechiu fortand inca de luni demiterea lui Adomnitei, dupa cum scrie ziarul Gandul.

20 Responses to “Tariceanu despre Adomnitei: Mai da-l in ma-sa de idiot”

 1. dragos Says:

  tu ai fi fost franc si deschis cu chestia asta atunci cand ai avea un guvern construit pe compromisuri si incompetenta? daca da, ce te-ai fi asteptat sa obtii cu asta, in afara de scandal in presa?

 2. Cristian Pătrăşconiu » Blog Archive » 15.000 RON. PS-Tariceanu despre Adomnitei :) Says:

  […] Tariceanu despre Adomnitei. Doua variante! RSS 2.0 | […]

 3. filadel Says:

  Un proces de … intenţie în care-l bănuieşti pe răzgîndilă de inteligenţă. 🙂
  E un gest frumos din partea ta dar nu te aştepta la aprecieri.

 4. emilthor Says:

  Comisare , esti mortal cu dezvaluirile tale ….. Se vede ca ai informatii de “prima mina” !
  Cit despre “famigliile” din PNL (cele 5 : Patriciu-Tariceanu ; Olteanu-Fenechiu ; SOV -Iorgulescu/Varujan ; Fratii Micula si Rusanu-Hasotii ) numai idiotii nu vor sa le vada !

  Mai vrem d-astea , din “Dark Inside” eheeeee 👿

 5. Dan Iancu Says:

  cum sa nu banui de la “fratemiu”? cam tirziu e el oricum. a pierdut trenul cind nu l-a ascultat pe basescu sa-si de a demisia, cind l-a ascultat pe patriciu “caline, tu ai fi bun de presedinte!” asa ca acu l-a dat afara ca-i titie curul si peste tot e o plesneala. si aici si la cultura si la justitie si la etc.

 6. theo Says:

  david este la fel de vinovat cä la luat in elicopter.

  antonescu si altii au votat deasemeni pentru.

  täriceanu dupä toate gefele ministrilor lui incompetenti si carnätari

  trebuie sä DEMISIONEZE:

 7. theo Says:

  JOS GUVERNUL!!!!!!!!!!!!!!!

 8. theo Says:

  INAINTE SÄ MAI FACÄ NISE ORDONATZE DE URGENTÄ SÄ DISTRUGÄ DE TOT ROMANIA,

  täriceanu , DEMISIA

 9. Aparlamentului, Aguvernului şi Adomniţei | Codex Politicus Says:

  […] deja a declarat, incapabilfiind de a-şi controla propriul partid? Poate că nu. Dar nici nu strică, “mai dă-l în mă-sa de […]

 10. craioveanu Says:

  daca e ‘prerogativa premierului’ sa ii numeasca, se cheama ca e responsabil de prostii din guvern.

 11. ionel Says:

  felicitari pentru detinatorul blogului. sper sa scrie in continuare la fel si sa ne mai lumineze si pe noi din cand in cand cu informatii de insider de presa sub protectia cvasi anonimatului. cvasi… ca e doar cvasi…

 12. Cristina Says:

  Raspuns lui craioveanu. Just!

 13. Alexandru Petria Says:

  A avut dreptate.

 14. ANGELICA TABACARU Says:

  Urat din partea lui.Vocabularul,trebuie controlat in permanenta[mai ales cand stii ca esti intr-o televiziune,cu camere si oameni specialisti in a-ti vana greselile si vorbele]. Adomnitei,are multe pacate,dar cu elicopterul,nu-i el de vina;omul avea un eveniment unic in viata-CUNUNIA CIVILA;trebuia sa-l lase liber sambata,nu sa-l tina la sedinta;Iasul, nu-i langa BUCURESTI;elicopterul pleca cu d-l DAVID spre MOLDOVA;l-a luat si pe el ca pe un coleg;nu sunt de acord cu speculatiile acestea;trebuia un ,,MOTIV” si ,,UN TAP ISPASITOR”,PENTRU IESIREA DIN CRIZA. Gata. TOATE PROBLEMELE AU FOST REZOLVATE!!!!!!

 15. Tariceanu despre Adomnitei: Mai da-l in ma-sa de idiot « all about… Says:

  […] a fost publicata pe http://www.cumainilecurate.wordpress.com si preluata si de alti […]

 16. Zoitica Says:

  Ce parere are domnul Prim-Ministru Tariceanu de Directorul General FLOREA GEICA de la RA-AUTORITATEA AERONAUTICA CIVILA ROMANA numit de dl. ministru Ludovic Orban si mentinut in functie pe alte considerente decat cele manageriale are Decizia de pensie, cu o pensie de 35000 RON (350 milioane) este mentinut in functie cumuland pensia cu salariul cu sporuri peste sporuri, fiind in continuare deci director general si pilot.
  Valoarea de 35000 RON (350 milioane) reprezinta 85% din venitul brut. Cum poate fi dl. GEICA FLOREA director general sau pilot? Bugetul statului suporta diferenta intre cuantumul pensiei personalului aeronautic navigant profesionist din aviatie calculat conform Legii 223/2007 si cuantumul pensiei calculata conform Legii 19/2000 grupa I. Sursa de finantare este Bugetul de stat.
  Directorul general GEICA FLOREA incalcata sistematic legislatia muncii si a relatiilor de munca, Autoritatea Aeronautica Civila Romana nu are in prezent Contract colectiv la nivel de unitate, de la numirea (OMT 187/22.05.2007, modificat si completat) dl. GEICA FLOREA ca director general Autoritatea Aeronautica Civila Romana are numeroase litigii de munca pe rolul instantelor de judecata, unele sunt incheiate-pierdute hotararile fiind definitive si irevocabile.
  Guvernul nu a dat un aviz favorabil proiectului de lege (Legea 223/2007), care ulterior a fost aprobata de Camera Deputatilor si de Senat si a devenit Legea 223/2007 promulgata prin Decret prezidential. In normele metodologice aprobate prin Ordin al Ministrului Transporturilor dl.Ludovic Orban sunt numeroase neconcordante cu prevederile Legii 223/2007.
  Pilotii incadrati la MApN sau la MIRA nu au salariile si pensiile pilotilor civili. De ce sunt diferente intre aceesi categorie profesionala. Sunt pilotii civili mai expusi decat cei militari?
  GEICA FLOREA a are deconturi NEJUSTIFICATE la cazare in strainate fapt dovedit cu documente justificative la decont.

 17. pamflezistul Says:

  Eh… de ce sa ne suparam acum pe Tariceanu, dragul de el?! @$#^^*$ Adomnitei CHIAR E idiot!! 😉 Mi-ai inspirat si o pamflezie, pe care o sa te invit (cam intr-o ora) sa o citesti… 😀

 18. Tariceanu vs Adomnitei: Mai da-l in ma-sa de idiot!!! | alinfarcas.ro | pamflezistul Says:

  […] “Averitabilul” ministru… Un Adomniţei drag fecior, Primit-a pecete în frunte: Un idiot… cu mă-sa-n cor!! […]

 19. Dan Iancu Says:

  si l-a dat…

 20. pamflezistul Says:

  Si-o sa-l mai dea… 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: